Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][3 Edycja] FairPG.PL [Jail] - Powrót pierwszego w Polsce Jail - HolyServ.! [Dedyk 16gb ram.] [TS3][Najbardziej dopracowany Jail!][Gangi]

treetree

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FairPG [Jail]

IP:

Serwer: jail.fairpg.pl

TS3: ts.fairpg.pl

Informacje:

myslnik.pngPlanowany start: 05-08-2013(nie jest to pewna data startu)

myslnik.pngTryb rozgrywki: Jail

myslnik.pngBiała lista: Nie

myslnik.pngIlość slotów: 100

myslnik.pngZwierzęta: Tak

myslnik.pngPotwory: Tak

myslnik.pngPvP: Tak

Ekipa:

FrxX - Właściciel

Hunterss - Właściciel

Pinecha08 - HeadAdmin

Calveras - Budowniczy

Postęp prac:

Mapa - 98%

Pluginy - 35%

Ekonomia(Ceny/Surowce w sektorach) - 5%

Dodatkowe Informacje:

Jest to już 3 edycja serwera(Nie licząć Gamid-Games i HolyServ).

Sektory: A-Z(Survival po wyjściu)

Po ukończeniu Sektorów jest możliwość wyjścia na wolność, zagrania survivala. Wyjść na wolność będzie można także podczas eventu ucieczki oraz poprzez ukryte korytarze - ucieczki w całym więzieniu.! ;)

Wyjścia są randomowo resetowane co jakiś czas(Otwierane/zamykane) oraz co 1-3 dni wyjście jest zmieniane aby gracze którzy uciekną nie podpowiadali innym jak uciec :)

Jednak pamiętajcie, wyjście na wolność nie oznacza 100% wolności!

Strażnicy będą dalej ciebie pilnować i przy dużym przewinieniu możesz wrócić do więzienia do sektoru A!

Rozbudowany system zarabiania,

Możliwość zdobycia itemków/zbroi/exp z mobów(MobArena), graczy i różnych surowców

Autorski system dropów oraz punktów za dropy(Informacje o dropie - /drop , po zdobyciu X punktów można je wymienić na pieniądze na serwerze/vipa czy też założyć gang. Punkty zarabia się poprzez kopanie stone.)

100% Automatyczny serwer (Sektory kupujesz klikając na tabliczke przy danym sektorze, automatyczne cele itp.)

MobArena z własnymi klasami i nagrodami.

Parkoury

PaintBall

Walki 1vs1

Gangi - W budowie.

Wojny Gangów - W budowie.

Odwiedzanie graczy z survivala - W budowie.

Ranking PvP - W budowie.

Serwer będzie się cały czas rozwijał, opłacony jest na bardzo długi czas więc nie padnie po 1 miesiącu:)

Screeny:

Spawn

117793d26d33b186gen.jpg

Cele

23169caa499a142dgen.jpg

3ae7986083a7f101gen.jpg

Stołówka

7a5cce8404b19ef9gen.jpg

Spacerniak

e488d535d600d1c6gen.jpg

Spacerniak dla gangów

9d1a53538fa5ce20gen.jpg

Sektory

3d3611b34a173d81gen.jpg

MobArena

9136f255c3af1ba5gen.jpg

b38638a7415e3aafgen.jpg

Jezioro(Do łowienia ryb)

ed0c564fc2e2a825gen.jpg

Wymieniarki

ba7962bb7dcc9b28gen.jpg

Przepalarnie

4eb925f8e0f5d1d1gen.jpg

Enchant & Info o sektorach

efd48faecd75c44dgen.jpg

Parkoury

2bf36cf6f1c042e8gen.jpg

Paintball

194bef15bf734006gen.jpg

cb9bae61be4690aagen.jpg

Rozwiń \/

Sens Jail'a : Jesteś najgorszym oprychem więc dzięki dobroci policjantom możesz zmniejszyć sobie wyrok poprzez prace w Sektorach A-L, Im dalej, tym lżej. Twoim celem jest wydostanie sie ze strasznie cieżkich sektorów aż do głównej części więzienia znajdującego sie na powierzchni.Tam zaś musisz zachowywać sie grzecznie aby zmniejszyć sobie odsiadke do minimum lub razem z kolegami z celi planować ucieczke !

Spodziewaj sie jednak ze Policja ci tak łatwo nie odpuści, Klawisze nie są słabi i dysponują potężną bronią !. Nie bądź gorszy !

Zostan najlepszym oprychiem celi, która dzielisz z innymi pięcioma osobami, stwórz najlepszy gang i wyzywaj inne na pojedynki. Już teraz dołącz do świetnej zabawy!

Pytania/Propozycje pisać w temacie.!

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Grałem u was w pierwszym sezonie i muszę powiedzieć, że jeżeli będzie tak jak wtedy to na pewno zagram. Jedyne co mi się mniej podoba to areny do PB.

Opublikowano

Dziękujemy za pozytywne opinie:)

Mapka została właściwie ukończona zostało jeszcze kilka poprawek oraz pluginy/skrypty;)

Zostało dodane też małe zabezpieczenie, gdy wchodzimy na serwer nie możemy się ruszyć, pisać, budować ani niszczyć. Dopiero gdy przeczytamy regulamin i go zaakceptujemy możemy zacząć grać (na poprzednich edycjach masa osób nie miała ochoty/nie chciało się przeczytać regulaminu także teraz obowiązkowa będzie znajomość go.)

wiwss3.jpg

k13qar.jpg

ogzvx7.jpg

Pomogłem?👍

Opublikowano

Grałem na 1 edycji i w drugiej doszedłem do sektora F . Naprawde serwer godny zaufania i polecenia. Administracja w 100% dobrze zorganizowana mam tylko jedno pytanko kiedy odbędzie sie start !? pozdrawiam i zapraszam na serwer !

Opublikowano

Startu dzisiaj nie będzie lecz będzie w tym tygodniu, pisałem że nie jest to pewna data startu że dzisiaj ruszy.

Dziękuję za opinie:)

Pomogłem?👍

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...